Бялото е вечен цвят. Свързва се с аскетизъм, чистота и елегантност. Изглежда добре в модерен и класически интериор. Дава много възможности. Нищо чудно, че все повече хора избират бяло, когато подреждат собствената си баня. За да не изглежда обаче това бяло скучно и скучно, струва си да го разбиете с пъстър акцент.

С какви цветове е най-добре да комбинирате бялото?

  Бялото е универсален цвят, така че е лесно да се комбинира с други цветове. Те може да бъдет зелено, синьо, жълто и дори червено. Може да бъде и сиво или черно – цветно, считано за шик и елегантност. Понякога си струва да изберете смели решения, които благодарение на комбинацията с бяло ще създадат наистина интересен интериор. Трябва обаче да внимаваме, не трябва да прекаляваме с излишъка от цветове. Трябва да помните, че бялото е да играе основната роля през цялото време.

Кои екстри да изберете?

  С бяла баня други елементи от оборудването могат да бъдат избрани въз основа на контраста. Бялото изостря други цветове и е подходящ фон за тях. Ето защо можем да го комбинираме с всички цветове под формата на различни джаджи и аксесоари. Цветните табуретки или шкафове ще изглеждат добре в бяла баня. Цветните лампи, чаши и контейнери за тоалетни принадлежности също могат да бъдат чудесно решение. Цветна завеса за душ също ще бъде интересно решение. Също така цветните кърпи ще внесат малко лудост в интериора.

Екстрите не трябва да са скучни

  Ако искате да разбиете суровото бяло, можем да инвестираме в пъстър мивка или цветни килими. Въпреки че саксиите с цветя рядко присъстват в банята, въпреки всичко можем да ги донесем там. Розова орхидея в декоративна саксия със сигурност ще бъде чудесно допълнение към аранжировката.

  Цветна сешоар или преса за коса, окачена някъде до огледалото, ще разчупи приятно аскетизма на интериора. Също така можем да разнообразим белия интериор на банята, като експериментираме със стената. Стикерите за стена или надписи върху огледалата за баня също ще бъдат оригинално решение. Продължавайки по-далеч – цветният радиатор или закачалките за дрехи със сигурност ще добавят модерен характер към белите стени. Всъщност, като направим дори малка промяна във формата на аксесоари, ние сме в състояние да създадем напълно различен, по-цветен интериор. Всъщност климатът, който ще преобладава в банята ни, зависи само от нас самите. Понякога един допълнителен елемент от декора е достатъчен, за да се почувстваме много по-добре.

Източник: bania24.com