Както всички знаем огромна българска общност живее зад пределите на границата на България а именно в Германия. Много от тях се чудят как могат да си поръчат български книги в Германия и да ги получат с директна доставка до тяхната врата. Това вече не е проблем за нас и става много лесно благодарение на магазин БългаранЪ. Всички любители на българската литература вече могат да си отдъхнат и да се насладят на любимите си книги с помощта на един клик.

В БългаранЪ ще откриете любимите си книги разделени по автори, жанрове та дори и по популярност. Над 25,0000 книги в секции, като българска съвременна литература, история, криминални, романтични, езотерика, бизнес и много други те очакват. Трябва да се има в предвид, че каталога им се обновява ежедневно и се добавят най-новите заглавия излезли на българският пазар. Това ви дава възможността да бъдете сред първите сдобили се най-новите книги, като не малка част от тях се разпродават още през първата седмица от излизането им от печат. Да, определени автори и заглавия се разпродават само за дни и това не е тайна за най-върлите читатели и любители на българска литература.

Както вече ви казахме от БългаранЪ грижливо са се подготвили с всичко от което имаме нужда. Освен български книги ще откриете и много други продукти общо над 45,000+ произведени в България. Сред тях са дрехи, козметика от българска роза, керамика, сувенири и много други. Според мен това е един мини български мол, където можеш да откриеш огромно разнообразие от български продукти. Всички те могат да бъдат поръчани от удобството на нашият дом във време подходящо за нас. Тоест магазина е 24 часа на разположението ни. След подаване на поръчка от наша страна, екипа на БългаранЪ ще се погрижи тя да бъде подготвена, опакована и доставена до нашата врата независимо къде живеем в Германия.