Служители в лечебно заведение също са задължени да носят специализирано работно облекло. Имам различни модели, на които могат да заложат медицинските работници. Ние предлагаме богат асортимент от медицински туники, манта, панталони, комплекти, елеци и разбира се шапки. Униформата освен основна и задължителна, тя трябва да има и добър външен вид. Работното облекло трябва да носи комфорт и да бъде със защитно покритие. Изисквания към медицинското облекло:

– Съвпадение на размера на работника, осигуряване на изряден външен вид.

– Осигуряване на защита на служителите.

– Изработени от висококачествени естествени материали.

– Не предизвиква алергични реакции.

– Осигурява комфорт при изпълнение на професионални задължения.

– Издържа на многократно пране, дезинфекция.

Както  сами можете да видите, за да закупите медицинско облекло в България, всички тези компоненти комплекти трябва да отговарят на установените критерии.
Нашият онлайн магазин предлага огромна гама от различни модели.
И всички те отговарят на посочените параметри.

Медицинското облекло е униформа, в която всеки служител ще се чувства комфортно и в същото време ще изглежда стилно, спретнато и модерно.
Купувайки униформи от нас, лекарите купуват дрехи, които ще облекчат пациентите от синдрома на бялото палто, ще дадат на носещия усещане за комфорт и лекота и ще предизвикат възхищение и желание сред колегите да изглеждат също толкова красиви и стилни.

Защо си струва да купувате медицинско работно облекло от нас?

– Огромен асортимент от стоки: широка гама от размери, много модели, цветови вариации.

– Нестандартен подход при производството на работно облекло за лекари.

– Използването само на висококачествени, естествени, дишащи тъкани за производството на комплекти.

– Дава усещане за комфорт и лекота по всяко време на годината.

– Предназначен за хора от различни възрастови категории, пол.

Каталогът от стоки има опции за всеки вкус и цвят. Представени са различни конфигурации на модели, като се вземат предвид професионалните правила. Цената също ще ви изненада приятно. Възможна е доставка на поръчки до вашия дом или място на работа. С помощта на продуктите на компанията, дори в ежедневна, работна среда, можете да изглеждате ярко, модерно и креативно!