Бизнесът, колкото и странно да Ви звучи, смятаме, че е подготвен за онлайн пазаруването.

Днес, последното тримесечие на 2021 година, нуждата от Зелен сертификат сериозно затруднява посещението на молове, търговски вериги,  магазини за облекла и всякакви други, с изключение на магазините, предлагащи стоки за храни и неща от първа необходимост.

Управителите на дигитални агенции забелязват ръст в търсенето на SEO услуги, Интернет реклама, SEO копирайтинг и други сходни услуги, в борбата с конкуренцията, която колкото и странно да Ви звучи, дори в малка България в днешно време е жестока.

И така, ако Вие сте управител на магазин за дрехи, но нямате сайт онлайн, или нямате никакво присъствие в Интернет, то е време сериозно да помислите и да поправите този пропуск.

Отново казваме, онлайн днес се пазарува всичко, от всякакви хора! Дори от малцинствата. Отмина времето, когато се изискваше специално техническо умение, за да попълните форма за поръчка, днес нещата стават прости, лесни и бързо. Много онлайн магазини имат телефон за поръчки, чат асистент, както и други опции, които значително опростяват процесът по поръчка на даден артикул.

Зеленият сертификат, вероятно ще остане като документ, който ще се изисква дълго време, затова помислете сериозно за по-добро онлайн присъствие. Помислете за наемането на дигитална агенция, която да обслужи маркетинг частта и да се погрижи за Вашият бранд, да го популяризира в търсачките и социалните мрежи.

Бъдещето и настоящето е в онлайн пазаруването, а традиционното пазаруване остава в миналото … Не само заради необходимостта от Зелен сертификат, но и от това, че разходите за традиционен магазин са много по-високи, а при електронният магазин те могат да бъдат спестени.

И така, ако приемем, че все още нямате никакво присъствие онлайн, то ще Ви трябват:

  • Изработка на електронен магазин
  • Поддръжка, в това число качване на продукти, описание на продуктите, промени на цени, добавяне на промоции и т.н.
  • Онлайн реклама
  • SEO оптимизация
  • Фирма, която да поддържа магазинът Ви в социалните мрежи, да го промотира, да поддържа прилежащите страници, профили, канали.

И така, ако сте готови за представяне онлайн на Вашите продукти, то можете да действате смело. Да поискате оферта от дадена дигитална агенция и да стартирате един много важен етап от бизнесът …