Белите ботуши винаги са на мода. Всички влиятелни и тенденционни блогъри смело комбинират такъв тип обувки с различен външен вид. Ако през лятото тези ботуши се комбинират с леки рокли и ефирни поли, сега имате нужда от нещо по -топло.

Изглежда, че бялото е твърде лесно за замърсяване, особено през  зими с киша и мръсни преспи. Но благодарение на популярността можете да намерите модели, изработени от материали, които отблъскват водата и мръсотията.

Модни тенденции

Тази зима тенденцията ще е висока платформа, изобилие от нитове, ципове и други аксесоари като част от белите ботуши. В същото време грубите масивни ботуши, връзките, стъпалото на платформа, ще придават практичност и комфорт. Универсалността на бялото се усложнява от факта, че изисква много внимание. И не само заради замърсяването: такива ботуши едва ли ще се съчетаят с класически строг гардероб, тъй като те ще се откроят силно на фона му. Стилистите съветват във всеки случай да допълните стила си с друг бял аксесоар или дреха.

С какво да комбинирате такива обувки?

Снежнобялите ботуши перфектно допълват младежкия стил, ежедневието и бохото, както и обикновените градски и дори офис комплекти.  Белите ботуши в съчетание с рокля ще изглеждат страхотно, освен ако не е строг офис дрес код. Със спонтанността на модните стилове и визии на тази зима идва възможността да комбинирате дори най -масивните и груби модели с коктейлни рокли – контрастът е само плюс. По-женствени модели с токчета и клинове ще бъдат съчетани с мини тоалети от елегантен материал.

Дългите връзки ви позволяват да прилягате обувката по-добре на крака си – чудесно допълнение срещу  хлъзгави тротоари, киша и възможност да сте на крак цял ден, освен това е модерно и изглежда страхотно. Тези ботуши се комбинират с тесни дънки и широки якета, или комплект панталони и  палто. Също така можете да приберете в ботуша популярните сега панталони и дънки с широки крачоли.

Снежнобялите ботуши на ток със сигурност ще изглеждат добре с тесни дънки, рокли и дълги поли. За зимата белите ботуши със стабилни токчета ще бъдат особено практични и модерни. Също така могат идеално се комбинират успешно с широки светли панталони, което визуално удължава краката ви.

Източник: Магазин за обувки MES.BG