Изборът на гривна за вашия съпруг може да бъде много трудна задача. Има няколко фактора, които трябва да имате предвид, преди да купите мъжки гривни. Независимо дали става въпрос за подарък за рожден ден или дори за годишнина, трябва да намерите нещо, което той ще цени.

Сребро

Среброто е класика, що се отнася до мъжки гривни. Особено популярно е т.нар. стерлингово сребро, което се състои от 92,5% чисто сребро. Материалът е изключително ковък, което му позволява да бъде оформен в различни дизайни, но в същото време, смайващо издръжлив на употреба и редица фактори. На пазара ще откриете най-различни модели на мъжки сребърни гривни така, че да изберете най-подходящия, според вкуса на вашия съпруг.

Кожа

Независимо дали търсите подарък за Свети Валентин или подарък за специален повод, кожената гривна за вашия съпруг е чудесен избор. Това е лесен начин да изразите своя стил и индивидуалност. Освен това ще даде на любимия човек усещане за елегантност.

Има много различни стилове кожени гривни, от които да избирате. Можете да изберете текстурирана кожа, плоска кожа или дори увиваща се гривна. Всеки от тези типове предлага повече опции за персонализиране.

Можете да изберете гривна със скъпоценни камъни или други естествени материали. Добавянето на скъпоценни камъни към вашите кожени бижута ще създаде силно изявление. Можете също така да го гравирате с персонализирано послание.

Ако купувате гривна за съпруга си, добра идея е да изберете бижу, което ще му е удобно да носи. Ако искате да му подарите нещо, което ще издържи, помислете за модел, направен от естествена кожа.

Гривни с камъни

Изборът на гривна с камъни за вашия съпруг може да изглежда като невъзможна задача, но всъщност има някои стъпки, които можете да предприемете, за да я улесните. Можете да намерите разнообразие от гривни със скъпоценни камъни, които имат специфични свойства. Освен красиви, тези гривни могат да се използват и с лечебна цел.

Получаването на гривни с камъни е чудесен начин да се добави малко стил към визията. Все пак искате да сте сигурни, че сте избрали правилния.

Първо, ще искате да помислите какво представлява скъпоценният камък. Има много камъни, които обещават да осигурят изцеление, мъдрост и други положителни ползи. Можете дори да използвате каменна гривна, за да подобрите любовния си живот.

Персонализирано съобщение

Персонализираните кожени гривни са чудесен начин да направите изявление. Гривната може да бъде гравирана с послание, инициали или координати. Тези стилни и елегантни бижута се предлагат в различни цветове, включително черно, кафяво и дори червено. За разлика от повечето бижута, тези гривни са изработени от висококачествена естествена кожа и неръждаема стомана. Те не само са модерни, но са и хипоалергенни.

Да имате отпечатано съобщение върху кожата е чудесен начин да покажете своята преданост към специален човек. Посланието може да бъде толкова фино или смело, колкото желаете. Например, можете да имате символ за безкрайност на гривната или послание за любов отстрани. Или можете да имате вашите инициали, гравирани на маншета, за да отбележите специално събитие, като сватба или нова работа.