Доставянето на коледна кошница с цветя на близките ви е чудесен начин да разпространите празнично настроение. Независимо дали са в болница, възстановяват се от операция или просто прекарват тиха Коледа у дома, те ще се радват да получат свеж букет. А с нашия голям избор от аранжировки със сигурност ще намерите перфектния подарък.

Коледни звезди

За разлика от другите растения, които можете да видите по време на празничния сезон, коледните звезди не са просто еднократна украса, а по-скоро дълготрайно растение. Те се предлагат в различни цветове, включително червено и зелено, и са свързани с празника от векове. Можете дори да поръчате коледни звезди онлайн.

Първият американски министър в Мексико, Джоел Робъртс Пойнсет, открил коледната звезда в Мексико. Той го връща със себе си в Съединените щати и го култивира в Южна Каролина.

Коледната звезда е не само символ на Коледа, но и чудесен начин да озарите тъмните ъгли в дома си. Можете да намерите много от тези цветни растения в различни саксии, венци и дори като част от празнична украса.

Можете да поръчате и коледна звезда в кошница. Това растение се предлага в традиционна естествена плетена кошница, улавяща празничния дух.

Червени и бели коледни рози

Независимо дали търсите уникален коледен подарък или украсявате дома си за празничния сезон, коледният букет от рози е идеалният начин да отпразнувате коледния сезон. Коледната роза е бяло цвете, което се среща в семейството на лютикови. Твърди се, че е открит от овчарка на име Маделън. Истинската коледна роза е доста лесна за грижи. Добро правило е да сменяте водата поне веднъж на ден.

На ниска цена можете да изпратите любовно послание на любим човек или да отпразнувате специален повод с обмислена флорална аранжировка. Най-доброто време за поръчка е началото на сезона, за да сте сигурни, че ще получите избраната от вас аранжировка. Някои цветари може също да изискват няколко дни предизвестие, за да отговорят на вашите специфични изисквания.

Хиперикум и амарилис

Добавянето на коледна кошница с цветя с хиперикум и амарилис към вашите празнични тържества е чудесен начин да добавите празничен блясък и цвят към вашия дом. Тези привличащи окото цветя ще изглеждат прекрасно на масата ви в трапезарията. Освен това са лесни за грижи. Независимо дали търсите традиционен букет или нещо малко по-уникално, тези цветя са правилният избор.

Амарилисът е универсално цвете, което може да се използва за създаване на венец, ваза или дори смесен букет. Това е голямо, кадифено цвете, което се предлага в различни цветове.

Обикновено се използва в изложби на празнични маси и сватбени букети. Предлага се в широка гама от живи цветове, включително червено, оранжево, жълто и зелено.

Top Flowers

Изборът на коледна кошница с цветя е чудесен начин да разпръснете настроението през този празничен сезон. С Top Flowers можете да изпратите на вашите приятели и семейство празнични коледни кошници навреме за празниците. Можете дори да получите доставка на следващия ден за тези подаръци в последния момент. Независимо дали искате да изненадате приятел или член на семейството с прекрасна коледна кошница с цветя или искате да изпратите букет на любимия си учител или шеф, можете да разчитате на тях, за да се случи това.

Можете да избирате от разнообразие от красиви коледни цветя, включително червени и бели рози, лалета и други популярни коледни цветове. Можете също така да избирате от широка селекция от коледни зеленини и лъскави орнаменти или да комбинирате свой собствен празничен букет.