Скоро сте се нанесли в ново жилище или ви предстои да се нанесете в такова? Тогава вероятно вече обмисляте каква бяла техника ще ви бъде необходима на първо време? Представяме ви списък с уреди на бяла техника, от които наистина се нуждаете в новото жилище.

Фурна

Съвременните фурни имат много функции и допълнителни полезни функции, включително самопочистване. Но ако не готвите повече от обикновено и искате да спестите пари, обикновен модел с конвекция е добре.

Аспиратор

Аспираторът помага да се отървете от нежеланите миризми, а също така прави кухнята малко по-чиста – ако го включите по време на пържене, има вероятност капки мазнина да попаднат на откритите повърхности в по-малки количества.

Съдомиялна машина

Можете да се убеждавате колкото искате, че съдовете се мият бързо и лесно с ръце. Но за голямо семейство или тези, които обичат да приемат гости, съдомиялната машина изобщо няма да навреди. Ако в кухнята няма място, можете да изберете компактен модел.

Микровълнова печка

Понякога модерна микровълнова фурна може да замени и фурната. Полезен бонус за тези, които винаги нямат време за приготвяне на храна, бързо да стоплят нещо готово и да се занимават с по-важни неща.

Пералня

Съвременните перални машини имат много функции и могат дори да гладят дрехи. Но понякога няма нужда от това и дори обратното. Следователно бюджетна пералня е достатъчна.

Бойлер

Не подценявайте дискомфорта, който можете да си причините по време на спиране на топлата вода, особено за семейства с малки деца. По -добре е да се погрижите за инсталирането на бойлера предварително – ако изберете компактен модел, можете да го скриете в някоя ниша.

Климатик

Отказът от климатик , особено в периода на летните жеги, е като самоубийство. И за да изглежда също така естетически в интериора , трябва да се погрижите за избора предварително, за да помислите за местоположението, размера и цената разбира се.

Новото жилище е нещо, което винаги предизвиква положителни емоции, изберете правилно вашата бяла техника, за да се чувствате максимално комфорно в новия си дом.