За да получите най-добрата зимна визия е доста голямо изпитание. За това е наслояването на дрехи, за да избегнете монотонната визия, като обличате едно и също палто отново и отново в студено време, освен това ви е по-топло през целия ден. Слоевете, освен че са тенденция този сезон, ни помагат да направим външния си вид напълно завършен, без да оставяме настрана да изглеждаме ефектно. Тази тенденция се опитва да наслагва различни облекла, за да се бори с климата, в който се намираме, без да губи стил.

Наслояване по цветове

Можете да вземете два варианта като цвят, или играйте с цветови комбинации, които не бихте посмели да направите в друг контекст. Едноцветният вариант е най-малко рисковият, най-елегантен и класически. Опитайте се да поиграе с текстурите – памук, вълна, кожа или велур – на дрехи от един и същи цвят, морскосиньо, черно, сиво и бежово са основните.

Играйте си с обемите

Дамски дрехи големи размери

Тук основната тенденция на този сезон са макси дрехи и палтата , които са изключително удобни и в най-неприятнот време. Силуетът тук е това, което наистина има значение, цветовете и стиловете остават на заден план . Тайната е да комбинирате тези прекалено големи дрехи с други по-тесни, за да създадете оптични слоеве с пропорциите. Можете да използвате колан, за да създадете различни нива на дълбочина.

Ако едно яке или палто не ви е достатъчно, защо не използвате две? Ключът към успеха на тази комбинация е съчетаването на различни стилове. За нещо ежедневно можете да носите дънково яке под пухено яке или ако предпочитате нещо малко по-официално, палто с щампи и едно обикновено отдолу. За да придадете на външния си вид нещо допълнително, можете да добавите акцентен цвят отдолу или върху аксесоарите си.

Пристигането на зимата идва със смесица от носталгия и вълнение. Въпреки че това означава наближаване на края на годината, то идва и с хиляди предложения за невероятни дизайни и стилове, които нямаме търпение да използваме.