Баните са една от основните стаи, които хората ще ремонтират в домовете си, тъй като много къщи, построени преди 2000 г., вероятно ще имат много остаряла баня. Това означава тапети, мраморни плотове и остарели тела. Можете да направите много за вашата баня, без да се налага да правите много разрушаване. Всъщност само смяната на мивката и арматурата може да даде нов живот на старата ви баня.

Прекарвате всяка сутрин, подготвяйки се за деня пред огледалото в банята и всяка вечер се отпускате от деня. Заслужаваш да го направиш хубаво. Ето някои от нашите любими видове мивки за баня, за да преобразите вашето пространство.

Мивките за вграждане под плот

Тези мивкисе монтират под плота ви с малък ръб, който виси над мивката. Те са невероятна икономия на място за плота и са изключително лесни за инсталиране. Мивката за вграждане също прави почистването мечта без труднодостъпни пукнатини, а приспособлението е отделно от керамичната мивка. Най-добрата част от мивката за монтаж под монтаж е, че мивката и всички нейни компоненти могат да се скрият в шкафовете, оставяйки ви с приятен, елегантен външен вид.

Ъглови Мивки за Баня

Още по-добра за спестяване на място е ъглова мивка. Най-често те са само самата мивка, изрязана така, че да пасне в ъгъла. Собствениците на жилища могат също да изберат да имат малък ъглов плот или мивка на ъглов пиедестал в ъгъла. Така или иначе, всички те заемат приблизително еднакъв квадратен метър пространство и като монтирате въртящо се огледало в ъгъла, можете да оползотворите пространството напълно.

Ъгловите мивки работят най-добре за малки бани като сутеренна баня. И тъй като те са предназначени да се побират само в ъгъла, те често са направени много по-малки и няма да предложат много място, за да правите нищо, освен да си миете зъбите и ръцете си. Но ако това е всичко, от което се нуждаете, това е идеалното спестяване на място! Липсата на плот пространство всъщност може да бъде възможност за предлагане на по-уникални опции за съхранение като ъглови рафтове или рафт със стълба за кърпи.

Стенни мивки за баня

Вероятно най-често използваната мивка в баните е стенната мивка. Мивка, монтирана на стена, означава, че има открити тръби отдолу и нищо не е прикрепено към пода. Те са много често срещани в малките бани, тъй като са супер спестяващи място и лесни за инсталиране или смяна, ако е необходимо. Стенните мивки ще се закрепят към стенна скоба и са сравнително лесни за „направи си сам“, стига да намерите правилната сигурна стена. Приспособленията често се залепват точно за керамичната мивка, но могат лесно да бъдат заменени с актуализирани във вашата остаряла баня.

Тази мивка за баня е един от най-старите дизайни на мивки, но сега е преработена, за да работи за модерни бани, като някои дори скриват тръбите зад стената за безпроблемен вид. Друго голямо предимство на монтираната на стена мивка е с отвореното подово пространство отдолу; можете да избършете всеки сантиметър от пода на банята (ако желаете). Хората, които обичат чистата баня, могат да оценят това!

Пиедестални мивки за баня

Пиедесталната мивка има подобни елементи на стенната мивка, но създава повече сигурност и не е задължително да бъде прикрепена към стената. Освен това тръбите са скрити и защитени в стойката на пиедестала. Те не спестяват повече място в банята или нещо подобно, но придават повече стил и работят за бани, където стената не е достатъчно стабилна, за да се придържа към монтирана на стена мивка.

Пиедесталните мивки могат да се предлагат в различни покрития, но най-често това ще бъде бяла керамична мивка с бяла керамична стойка. Те могат да бъдат много лесни за инсталиране, тъй като наистина не се изискват никакви експертни познания за свързване на тръбите към стената и поставяне на пиедестала, където искате. Едно нещо, което трябва да имате предвид, е за допълнителна сигурност, добра идея е да залепите мивката към стената с някакъв уплътнител или друг уплътнител и можете също да залепите пиедестала към пода, ако желаете. Но не е задължително, но трябва да внимавате да не се облягате на мивката или да не я поставяте на нестабилно място, тъй като може да падне.

Конзолни мивки за баня

Конзолна мивка съчетава отвореността на aмонтирана на стена мивка и допълнителна опора на мивка на пиедестал. Тръбите все още са открити, но самата мивка ще бъде поддържана с крака (2 или 4), които могат да бъдат изработени от керамика, за да съответстват на мивката, или често ще съответстват на покритието на телата. Виждали сме конзолни мивки в златно, хромирано, бяло – всички те изглеждат невероятно, независимо от всичко. Краката също предлагат възможност да имате поставки за кърпи за ръце или дори малък рафт под мивката за малко съхранение. Те определено са по-модерен ъпгрейд на остарелите пиедестални мивки, които виждате в по-старите домове.

Избор на най-добрата мивка за вашата баня

Изборът на правилната мивка за вашето пространство може да звучи като малко решение, но може да направи съществена разлика в цялостния стил и функционалност на вашата баня. Някои са лесни за почистване, други помагат да се направи място за повече място за съхранение, докато други ви дават хубава надстройка от стария ви стил. Когато помислите колко различни видове мивки за баня можете да имате, може да стане доста плашещо! Ето защо винаги препоръчваме да отделите време, за да видите различните стилове лично. Не само ще видите възможностите си, но можете по-добре да визуализирате какво ще се побере във вашето пространство.

Ако не сте сигурни какви мивки или тела искате да инсталирате във вашата баня, разгледате нашия сайт: bg-maistor.com! Имаме много възможности за избор и понякога това да го видите сами може да ви помогне да се уверите, че сте взели правилното решение. След като почувствате, че сте избрали правилната мивка, не забравяйте да се обадите на вашия местен водопроводчик, за да извършите инсталацията правилно. тел: (+359) 887969780, (+359) 889721281