Блузи за пищни дами

Макси модата при блузите в идеалния случай ще се впише в много образи на пълни жени, придавайки им женственост и елегантност. Модели с деликатни щампи ще бъдат оригинални, както и обикновени и изчистени блузи, които лесно могат да се комбинират с пола тип молив, любими дънки или панталони. Новите артикули при блузи за  дами с наднормено тегло трябва да бъдат съобразени с типа фигура: жените тип„ябълка“ ще изглеждат най-добре с консолидирана блуза отгоре и пола тип молив, докато жените с форма„круша“ изискват допълнителен обем отгоре, който може да се постигне чрез правилно избраната блуза. Интересни ще бъдат асиметричните блузи за пълни, удължени отзад, както и модели с обемни полупрозрачни ръкави, които изглеждат несравними.

Панталони за пълни жени

Стилните панталони са един от основните елементи в гардероба на всяка жена. Модни модели панталони за макси мода са представени във варианти с висока талия и леко подрязано дъно. Ефектни ще бъдат разкроените панталони за пълни дами с ръб от средата на бедрото и монохромен цвят, или бежови панталони с широки крачоли с бяла риза. Подходящ за пищни дами е прав панталон с цветни ивици-райета, допълнен с червен цветен акцент.

Пуловер за дами с наднормено тегло

Пухкавите момичета в никакъв случай не трябва да се отказват от плетени неща, важно е обаче  те  да бъдат избрани и носени правилно. Препоръчваме да избирате модели от фина плетка, без текстурирани и обемни елементи, най-добре в плътен, спокоен цвят. Обърнете внимание на пуловери тип поло в бежова и кафява палитра, както и пуловери с ниско и свободно деколте, които изглеждат много стилно с А-образни поли в дължина миди. Не трябва да избирате модели с голям размер, тъй като те ще добавят прекомерен обем към тялото ви.

Пола с плюс размер

Важен елемент в гардероба на извитите жени винаги е била полата без значение какво е времето навън – тя е подходяща за всеки един сезон. Нови елементи при полите с големи размери се предлагат от различни и разнообразни кожени модели с дължина до коляното, модели молив, както и асиметрични поли в различни цветове. Най-добре е пълните момичета да се откажат от мини поли и да се спират на   миди модели, които изглеждат женствено и елегантно.